Skip to content

Cart

Your cart is empty

in de duinen tafel voor 2 romantisch kaarsen tuinfeest zandvoort strand

Life is better at the beach

Een tafeltje voor 2 graag, in de Duinen!

Met de mooiste kaarsen en kandelaars klapten we onze bistro set uit. En met de wind die niet alleen woest door onze haren wapperde ging ook het mooie tafelkleed in zelfde ritme mee. Iets waar je wel rekening mee kan houden bij een idyllisch middagje in de duinen Zandvoort aan zee. 

 

 

Dat is misschien wel de eerste tip, mocht je jouw liefje met een romantisch samenzijn in de Duinen willen verrassen. Zorg voor goede klemmen/gewichten om je tafelkleed aan de tafel vast te zetten. Ga je voor een picknick in de duinen, dan is het wellicht een idee aan de uiteinden van jouw tafelkleed of picknick kleed een paar stenen te leggen. 

Wij deden het met vooral heel veel kaarsen, kandelaars, bloemen, taartjes, croissants, snoep, macarons en fruit op tafel. Wat een heerlijk en kleurrijk tafereel, onze vintage bordjes en schaaltjes gingen ook mee want voor de allerbeste tafelstyling is het vooral mixen & Matchen en niet teveel nadenken. :) 

Oud, nieuw, jouw design servies of de erfenis van jouw lieve oma. Als alles samenkomt en jouw hart maakt een sprongetje, dan moet het wel kloppen toch?

 

Een bosje kaarsen, een leuk en origineel cadeau
bosje kaarsen

A bunch of candles, a nice sustainable and original gift

Why not a bunch of candles as a gift? This is much more fun, more original and above all a more sustainable (than flowers) gift to make someone happy. Candles are a perfect gift for any occasion an...

Read more
kaarsen kerstmis christmas figuurkaarsen kerstboomkaarsen kwaliteit
kerst

Christmas Club

Kerst vier je uiteraard ook dit jaar weer met The Candle Club. Van een klein ontbijt aan de keukentafel tot uitpakken voor de hele familie. Lange tafels gedekt voor 12 man of knus met je gezin aan...

Read more