Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: The Candle Club xx Lolo Amsterdam

The Candle Club xx Lolo Amsterdam

The Candle Club xx Lolo Amsterdam

Let's go Lolo!

Candle parties are the best! Maar als je deze kan houden in een parel als Lolo dan pakken we uit.

Een plaatje is ze, interieur on point.

Nog voor openingstijd glippen we naar binnen. Onder de indruk van de Italiaanse en eclectische sfeer pakken we uit. Letterlijk en figuurlijk natuurlijk, want MORE IS MORE. Dan hebben we het niet alleen over lekkere taartjes.

 

Team The Candle Club is hier als een vis in het water.  Proostend bij kaarslicht, aan feestelijk gedekte tafels en gekleed in kekke panterjasjes. Must be a match made in heaven.

 

 

Ben je eens in de buurt van Ouderkerksplein in Amsterdam, verras Lolo dan eens met een bezoekje. En ben je op zoek naar de lekkerste kaarsenwinkel van het land? Dan ben je bij The Candle Club op het juiste adres.

Read more

atelier vert abcoude

Garden parties at Atelier Vert Abcoude

Come on spring, do your thing. Het is een koude ochtend in Maart en we maken ons op voor een lekker tuinfeest in de prachtige kas van Astrid. Ofwel, Atelier Vert in Abcoude. De beestenboel in deze ...

Read more
Pasen staat voor de deur en we mogen weer los op de Paastafel
paastafel

Pasen staat voor de deur en we mogen weer los op de Paastafel

More is more, always. Dus ook met de Pasen.  We hebben al vaker verklapt dat onze ideale gedekte tafel een mooie mix is van oud en nieuw. Het is vooral een kwestie van doen waar we heel erg blij va...

Read more