Skip to content

Cart

Your cart is empty

Tips voor een gezellige tafelstyling pasen gedekte tafel

Pasen met een feestelijk gedekte Paastafel



More is more, always. Dus ook met de Pasen. Of je nu gaat voor een klassieke tafel, een bonte boel, donker tafelkleed of de zomer al helemaal in je huis laat.

 

We hebben al vaker verklapt dat onze ideale gedekte tafel een mooie mix is van oud en nieuw. Het is vooral een kwestie van doen waar we heel erg blij van worden, mixen met verschillende kleuren en materialen. 

Een samenkomst van de oude gebakschoteltjes van oma, kringloopvondsten, vazen en ander moois gewoon uit je eigen servieskast. Extra leuk en helemaal budgetproof!

Haal je favoriete tafelkleed uit de kast of kijk eens bij kringloop. Voor een paar euro heb je al een leuk tafelkleed en wat Paas versiering. Wij doken eerst weer even de kast in voor servies, wat glazen en deden boodschappen voor op tafel bij de lokale supermarkt.

 

  1. Tafelkleed en/of servetten. Een tafelkleed  is een goede basis voor jouw Paastafel. Pastelkleuren zoals roze, geel en groen zijn perfect voor de lente maar een lekkere drukke print kan ook heel gezellig staan. Wil je niet meteen een nieuwe kopen, de kringloop heeft vaak mooi items hangen.

  2. Servies naar eigen smaak, mix & match naar hartenlust. Kijk eerst wat je in je kast heb staan voor je iets nieuws koopt.

  3. Paasbloemen. Decoreer de tafel met een mooie vaas, meerdere kleine vaasjes en verse voorjaarsbloemen zoals tulpen, narcissen of hyacinten. Ze brengen kleur en vrolijkheid aan de Paastafel.

  4. Paasdecoraties om de tafel, of je paastak mee te versieren. Kuikentjes, konijnen, paashazen. Maar ook lekkernijen zoals chocolade paaseitjes, fruit en macarons doen het goed op tafel. Hoeft niet meteen bij de chocolatier of bloemist, kan ook gewoon bij de lokale supermarkt.

  5. Kaarsen en kandelaars. Kaarsen op tafel mogen natuurlijk niet ontbreken, ze brengen warmte en zijn echte sfeermakers. Voor een speels effect kan je kiezen voor kandelaars in verschillende hoogtes en materialen. Gebruik verschillende kleuren en vormen kaarsen voor een ultiem lentegevoel.

  6. Plezier voorop! Wees creatief en heb plezier. Het is jouw tafel, jouw styling en er is geen goed of fout.

Kleine tip. Loop ook eens de Kringloop winkel binnen als je niet specifiek naar iets op zoek bent en koop echt alleen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Kaarsen in alle kleuren van de regenboog shop je natuurlijk bij The Candle Club.   De surprise me kaarsen pakketten bieden echt de uitkomst als je eigenlijk alles wel mooi vindt en niet kan kiezen. Wij maken een mooie selectie passend bij het seizoen. 

 

Vrolijk Pasen!

liefs

The Candle Club

kaarsen kerstmis christmas figuurkaarsen kerstboomkaarsen kwaliteit
kerst

Christmas Club

Kerst vier je uiteraard ook dit jaar weer met The Candle Club. Van een klein ontbijt aan de keukentafel tot uitpakken voor de hele familie. Lange tafels gedekt voor 12 man of knus met je gezin aan...

Read more
parijs Paris hotel eclectisch decor hotel deux gares the candle club keramieken kandelaar
oui oui paris

OUI OUI Paris

Het is een normale woensdagochtend maar vandaag is anders. Straks vertrekt de Thalys naar je favoriete stad. Parijs.. de stad van de liefde, sfeer en warmte. Je koffer staat al een paar dagen ingep...

Read more