Skip to content

Cart

Your cart is empty

parijs Paris hotel eclectisch decor hotel deux gares the candle club keramieken kandelaar

OUI OUI Paris

Het is een normale woensdagochtend maar vandaag is anders. Straks vertrekt de Thalys naar je favoriete stad. Parijs.. de stad van de liefde, sfeer en warmte.

Je koffer staat al een paar dagen ingepakt, een mooie jurk voor een fancy diner in een Frans top restaurant maar ook een paar kaarsen van The Candle Club ontbreken niet.

Die paar uur in de trein waan je je alvast in de stad van de liefde en fantaseer je over hoe je morgenochtend wakker word in een idyllisch hotel in Parijs . Je viel op het interieur, alles on point, de ambiance, de prints op het behang en de gewaagde kleurencombinaties.

Het is alles precies zoals je had verwacht. De kamer heeft grote ramen die uitkijken op een schilderachtige binnenplaats. Het ochtendzonnetje prikt door de zware gordijnen van velours en je hoort de vogels fluiten en het zachte ruisen van de wind door de bladen van de bomen op de binnenplaats.

Je rekt je nog even uit in het comfortabele bed, genietend van het gevoel van zachte lakens en een fijne bries die over je gezicht streelt. Je besluit om je ochtend rustig aan te doen en neemt de tijd om volledig op jouw tempo wakker te worden. Je pakt je boek van het nachtkastje en bladert er ontspannen doorheen terwijl je af en toe naar buiten kijkt om de kalme binnenplaats in je op te nemen.

Ontbijten op je balkon met een lekkere warme Cafe au lait, een croissantje on the side en dat alles onder het genot van je favoriete The Candle Club Spotify lijst. Na een tijdje besluit je om op te staan en je klaar te maken voor de dag. Je loopt naar de badkamer van je dromen en moet je inhouden niet meteen een badkamer verbouwing voor thuis in te plannen. Deze kamer, dit hotel… het is een grote bron van inspiratie en je creatieve brein maakt overuren.

Terwijl het bad zich vult met warm water, voeg je een scheutje van de heerlijke badolie toe, waardoor de lucht in de badkamer zich vult met een heerlijke ontspannen geur.

Je pakt een van je meegebrachte kaarsen en een kandelaar om net een beetje extra sfeer te creëren. Je sluit je ogen en luistert naar het zachte geluid van je ademhaling en doet een korte kaarsmeditatie. Het is een moment van pure rust en het enige dat jij moet is genieten van het moment.

Je bent klaar voor de dag en kan niet wachten om na een heerlijke dag slenteren door de pittoreske straatjes van Parijs weer neer te strijken in jouw fijne hotel. Je weet nu al, je gaat na jouw city trip in Parijs zeker nog eens terug komen.

 

bisou bisou 

Et a bientot

Tips voor een gezellige tafelstyling pasen gedekte tafel
paastafel

Pasen met een feestelijk gedekte Paastafel

More is more, always. Dus ook met de Pasen. Of je nu gaat voor een klassieke tafel, een bonte boel, donker tafelkleed of de zomer al helemaal in je huis laat.   We hebben al vaker verklapt dat on...

Read more
The Candle Club Summer tour
summer snack

The Candle Club Summer tour

Deze zinderende zomer was ze ook weer op straat te vinden. Het kaarsenmeisje. Ze strijkt neer in het pittoreske Haarlem, en gekleed in een gewaagde panterprint met parels zo glimmend als de mayo in...

Read more