Skip to content

Cart

Your cart is empty

The Candle Club Summer tour

The Candle Club Summer tour

Deze zinderende zomer was ze ook weer op straat te vinden. Het kaarsenmeisje.

Ze strijkt neer in het pittoreske Haarlem, en gekleed in een gewaagde panterprint met parels zo glimmend als de mayo in haar bakje patat trekt ze met klasse een kroketje uit de muur.

 

De kaarsen waren nog nooit zo hot en vlogen als warme broodjes mee in reistassen op naar de lekkerste vakantiebestemming. 

      

Even bijtanken in eigen land of juist met je tent naar de Middelandse zee, 1 ding was zeker.. The Candle Club was mee. Want na een drukke dag met het tuig doe jij je laatste ritje met je rolletje wc papier over de camping. Om vervolgens uitgeblust maar voldaan neer te strijken bij de tent. Natuurlijk met een wijntje in de hand en een kaarsje van The Candle Club on the side. What else?

Ja ook in de zomer .. want... #everyseasoniscandleseason

 

Tot de volgende zinderende zomer.

Liefs

The Candle Club

parijs Paris hotel eclectisch decor hotel deux gares the candle club keramieken kandelaar
oui oui paris

OUI OUI Paris

Het is een normale woensdagochtend maar vandaag is anders. Straks vertrekt de Thalys naar je favoriete stad. Parijs.. de stad van de liefde, sfeer en warmte. Je koffer staat al een paar dagen ingep...

Read more
Kaarsen tips
veiligheid

Kaarsen tips

Kaarsen branden is een feest maar om optimaal te kunnen genieten van jouw mooie kaarsen, lees je hier snel onze tips & trics. Zo is kaarsen branden nog leuker en veiliger. 1. Laat je kaars nooi...

Read more