Skip to content

Cart

Your cart is empty

The Candle Club Moederdag

The Candle Club Moederdag

Verras je moeder ook dit jaar weer met onze mooie kaarsen voor Moederdag.

Moederdag is een speciale dag om eens extra je liefde en waardering te tonen voor de vrouw die altijd voor je klaarstaat. Je moeder of een andere lieve vouw die je een warm hart toedraagt. Misschien verras je haar dit jaar wel met een mooie kandelaar, een set gekleurde kaarsen of een speciaal door ons samengesteld en cadeauset. Of je moeder nu houdt van gezelligheid in huis, een echte interieur liefhebber is of gewoon van mooie dingen houdt, wij hebben het perfecte cadeau voor haar. We hebben vijf cadeau tips van ons voor jouw perfecte Moederdag cadeau

1. Design Kandelaars

Geef je moeder een mooie kandelaar, we hebben de keuze van minimalistisch design tot eclectische keramieken kandelaars. kandelaars. Een hele diverse collectie die past bij elke smaak en inrichting. 

2. Decoratieve en kwalitatief goede kaarsen

Wij hebben een heel breed en divers assortiment aan kaarsen en er is er voor iedere moeder of lieve vrouw wel een passend kaars cadeau te vinden. Of het nu gaat om rustieke kaarsen, kleurrijke dinerkaarsen of figuurkaarsen  zoals onze hartvormige kaarsen, we hebben voor elk wat wils. Laat je moeder genieten van die kleine geluksmomentjes die onze kaarsen brengen.

3. Lucifers

Maak het aansteken van kaarsen makkelijk met het gebruik van onze mooie lucifers. Verpakt in mooie doosjes met prachtige ontwerpen, zo zijn deze lucifers niet alleen functioneel maar ook echte eyecatcher in je interieur. Zo zal je moeder elke keer aan je denken wanneer ze een kaars aansteekt.

4. Kaarsen verrassingspakket.

Is jouw moeder gek op alle soorten en maten kaarsen? Is haar niets te gek en word zij zeker blij van een heel pakket vol met verschillende en gekleurde designkaarsen. Dan is het Surprise me pakket een absolute aanrader. Wij maken er iets moois van, een mix met al onze kaarsen uit het assortiment. Liever een bepaalde kleur niet, of is ze echt geen fan van een specifieke kaars. Laat het ons weten, want wij maken er graag samen met jou een onvergetelijk geschenk van.

5. Cadeauset Compleet.

Van Kaarsen, kandelaars en een greep uit onze mooiste accessoires

Waarom slechts één set kaarsen, een kandelaar of doosje lucifers geven als we ook hele set kunnen maken? Kies voor een prachtige cadeauset waarin zorgvuldig geselecteerde kaarsen, kandelaars, lucifers en andere accessoires samenkomen. Een perfect Moederdag cadeau waarmee jij laat zien hoeveel jouw liever moeder voor je betekent. 

Bijvoorbeeld deze Lots of Love kaarsen set met een mooie figuurkaars, een schaaltje en een vrolijke selectie van onze kwaliteit kaarsen. We hebben hem ook in een lila variant.

Met deze sfeervolle geschenken uit onze winkel maak je Moederdag dit jaar extra bijzonder. Laat je moeder zien hoeveel ze voor je betekent en maak van deze dag een onvergetelijke herinnering.

binnenkijker alexis the candle club home tour .
The Candle Club Home tour

The Candle Club HOME TOUR- Alexis

Op de koffie en binnen gluren bij Alexis , ook wel bekend als @pics.by.akosua op Instagram. De Queen of color, prints en more is more. Alexis woont samen met Benjamin, haar zoontje Elijah, dochter ...

Read more