Skip to content

Cart

Your cart is empty

binnenkijker alexis the candle club home tour .

The Candle Club HOME TOUR- Alexis

Op de koffie en binnen gluren bij Alexis.

Ook wel bekend als @pics.by.akosua op Instagram, de Queen of color, prints en more is more.

Alexis woont samen met Benjamin, haar zoontje Elijah, dochter Jools en ze wonen in een gezellig bovenwoning in Utrecht. Ondanks dat ze niet heel veel ruimte hebben weet ze ieder hoekje te benutten. Qua interieur heeft ze de vrije hand want Benjamin vindt alles prima.

Kaarsen branden met kinderen in huis? Dat doet ze gewoon. "Ze zijn het gewend." zegt Alexis. "Natuurlijk let ik wel op maar de kaarsen gaan gewoon aan".

 

We drinken koffie, eten een taartje en voelen ons al snel thuis in deze wereld van kleur en prints. Als we Alexis vragen naar haar stijl zegt ze: "Ik doe gewoon maar wat." Met haar durf en opvallende kleurgebruik inspireert ze veel van haar Instagram volgers. Niet alleen met de outfits van haar kinderen en die van haarzelf maar ook met haar kleurrijke interieur. Als ze wel eens om advies gevraagd word door haar volgers kan ze er niet zoveel mee, wat ik doe is een gevoel. Kwestie van gewoon doen.

Een nieuwe kleur op de muur? Die bestelt ze gewoon online :)  

Het leuke is dat Alexis al langer klant is bij The Candle Club en we zien dan ook veel uit onze collecties terug in haar interieur. Bijvoorbeeld de kandelaars van Rice en onze gekleurde dinerkaarsen. Allemaal speels gecombineerd met interieur items en merken zoals &Klevering Amsterdam, HK Living en Doing Goods. Er is altijd wel een plekje voor iets nieuws, een mooie schaal, een knappe vaas of een nieuwe kandelaar. Daarbij krijgen ze er binnenkort een verdieping bij, de kinderen beiden een eigen slaapkamer en een beetje extra ruimte voor al haar mooie schatten.

Haar liefde voor het stylen zien we terug in ieder hoekje, geen ruimte blijft onbenut. De wandkast boven de bank is met het allover print behang ook een echte eyecatcher. 

En overal is aan gedacht, ook aan de gezellige Paasversiering. 

Alexis haar oog viel al snel op onze nieuwe oranje flower kandelaar. Het antwoord op de vraag wat haar favoriete item uit de shop is was dan ook geen grote verrassing. 

We zijn nog wel even benieuwd naar haar favoriete plek in huis. 

Alexis zit het liefst in de woonkamer, lekker op de bank met de kaarsjes aan. Gek genoeg zitten ze niet heel veel in de keuken. Wat ons brengt op een mooi verhaal want ze is hier een groot deel van haar jeugd in ditzelfde huis opgegroeid. En nu woont zij hier zelf met haar mooie gezin.

Als we klaar zijn met de HOME TOUR is het goed opletten of we wel alles hebben ingepakt. Onze kaarsen en kandelaars blenden goed in en camoufleren perfect in dit eclectische interieur. We blazen de kaarsen uit en bedanken Alexis voor haar gastvrijheid.

Misschien komen we de volgende keer wel bij jou op de koffie?

Jij zorgt voor de koffie, wij voor de kaarsen, gezelligheid en een paar heerlijke foto's van the one and only Madelon! Een kleurrijk interieur is geen must, wij voelen ons overal thuis :)

 

The Candle Club X 't Heemelrijck
The Glitter Edition

The Candle Club X 't Heemelrijck

't Heemelrijck, een pareltje in de van Woustraat, waar zowel het interieur als het team gastvrijheid ademt. Een familiebedrijf dat van zijn opa op de volgende generatie over ging. Precies in dit pa...

Read more
The Candle Club Moederdag

The Candle Club Moederdag

Verras je moeder ook dit jaar weer met onze mooie kaarsen voor Moederdag. Moederdag is een speciale dag om eens extra je liefde en waardering te tonen voor de vrouw die a...

Read more