Skip to content

Cart

Your cart is empty

The Candle Club X 't Heemelrijck

The Candle Club X 't Heemelrijck

't Heemelrijck, een pareltje in de van Woustraat, waar zowel het interieur als het team gastvrijheid ademt. Een familiebedrijf dat van zijn opa op de volgende generatie over ging. Precies in dit pand zet eigenaar Nars jaren later met veel passie het familiegoed voort. 
Het is thuiskomen in de Hollandse keuken van “toen” met een vleugje van nu. Nars zijn moeder vertelt en  is in deze drukke tijden over uit Spanje om hem te helpen. Het restaurant zit iedere avond vol en ze doen zoveel mogelijk zelf.

En terwijl we er met het team van The Candle Club, ons glittermodel en onze huis paparazzi ons eigen feestje van maken worden er in de keuken gehaktballen gebraden. Er komen geuren uit de keuken die met geen pen te beschrijven zijn. 

 

Dit is zo een plek waarvan je roept “hier kom ik eens terug” en het dan ook nog echt doet. En de beelden zijn net als de menukaart van 't Heemelrijck om te smullen.

See for yourself!

 

 

 

 

Kaarsen tips
veiligheid

Kaarsen tips

Kaarsen branden is een feest maar om optimaal te kunnen genieten van jouw mooie kaarsen, lees je hier snel onze tips & trics. Zo is kaarsen branden nog leuker en veiliger. 1. Laat je kaars nooi...

Read more
binnenkijker alexis the candle club home tour .
The Candle Club Home tour

The Candle Club HOME TOUR- Alexis

Op de koffie en binnen gluren bij Alexis , ook wel bekend als @pics.by.akosua op Instagram. De Queen of color, prints en more is more. Alexis woont samen met Benjamin, haar zoontje Elijah, dochter ...

Read more